U kan kiezen tussen drie leveringsvormen.

 1. Normale gratis levering. Er zijn drie tot vier werkdagen nodig om de kaartjes te drukken en leveren. 
 2. Spoedlevering tussen 09.00 en 18.00 uur. (+ 15 euro)
 3. Spoedlevering voor 11.00 uur ‘s morgens. (+ 20 euro)

  Voor de spoedlevering gelden de volgende levertijden: 
 • Maandag tot en met donderdag:
  Indien jullie voor 10 uur ‘s morgens de gegevens doorgeven, worden de kaartjes de volgende werkdag bij jullie thuis geleverd tussen 09.00 en 18.00 uur (2). Jullie kunnen de kaartjes ook voor 11.00 uur ‘s morgens laten leveren indien gewenst (3). 
   
 • Vrijdag:
  In het weekend wordt er niet gedrukt. Indien jullie vrijdag voor 10 uur ‘s morgens de gegevens doorgeven, worden de kaartjes maandag bij jullie thuis geleverd tussen 09.00 en 18.00 uur (2). Jullie kunnen de kaartjes ook voor 11.00 uur ‘s morgens laten leveren indien gewenst (3). 
   
 • Zaterdag en zondag:
  Zaterdag & zondag zijn wij gesloten. De kaartjes zullen dan op maandag gedrukt worden en op dinsdag geleverd. De gegevens kunnen echter wel reeds in het weekend doorgegeven worden. Gelieve ten laatste maandagochtend voor 10 uur ‘s morgens de gegevens door te geven.

  Gelieve erop te letten dat er steeds iemand thuis is om de kaartjes in ontvangst te nemen. Tip: jullie kunnen de kaartjes ook bij de buren of grootouders of ... laten leveren.


  Onze drukker werkt samen met DHL en UPS. Uitzonderlijk kunnen zij ook met een ander koeriersbedrijf werken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen van de levering.

© 2012 - 2019 ieniemienie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel