1. Wanneer kan ik het geboortekaartje best bestellen?
  Vroeg of laat, eigenlijk maakt dit niet uit. Gangbaar is dat je de geboortekaartjes zes weken tot drie maanden op voorhand bestelt. Zodra wij al de nodige informatie van jullie ontvangen hebben, wordt het kaartje in samenspraak met jullie digitaal door ons opgemaakt. Wij willen graag dat het geboortekaartje helemaal naar jullie wens is. Daarom worden kleine aanpassingen zoals het wijzigen van de kleur kosteloos door ons uitgevoerd. Binnen 5 werkdagen ontvangen jullie via mail het digitale kaartje. Maar uiteraard zijn spoedbestellingen mogelijk!
   
 2. Mijn kindje is al geboren, kan ik nog een spoedbestelling plaatsen?
  Ja, dat kan. Je neemt best telefonisch contact met ons op. We proberen, indien mogelijk, diezelfde werkdag nog een PDF naar jullie te sturen met de nodige aanpassingen en gegevens. Als je daarna je akkoord geeft (je mag ook nog wijzigingen doorgeven) gaan de geboortekaartjes onmiddellijk naar de drukker. Hier zijn extra kosten van 30 euro aan verbonden.  
   
 3. Hoeveel kaarten kan ik best bestellen?
  Kies het aantal kaarten dat je denkt nodig te hebben zeker ruim genoeg. Het nabestellen van geboortekaartjes is fors duurder dan vooraf meer kaarten bestellen. Er moeten opnieuw opstartkosten en verzendkosten betaald worden voor het drukwerk.
   
 4. Moet ik online bestellen?
  Liefst wel, maar dit is niet noodzakelijk. Je kan ons ook bellen of mailen om je bestelling door te geven als je dat gemakklijker vindt (zie werkwijze). We bezorgen je dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.
   
 5. Moet ik vooraf betalen?
  Je betaalt pas nadat je helemaal tevreden bent over het geboortekaartje. Dus bijvoorbeeld nadat jullie de digitale proef hebben goedgekeurd. Let wel op, de geboortekaartjes worden alleen gedrukt als de betaling is ontvangen op onze rekening. Gelieve hier rekening mee te houden, de bevalling kan zich immer onaangekondigd vroeger voordoen...
   
 6. Kan ik een papieren voorbeeldkaart aanvragen?
  Uiteraard! Dit is gratis en vrijblijvend. Stuur ons een e-mail (info@ieniemienie-geboortekaartjes.be) met daarin je naam en adresgegevens. 
   
 7. Zijn jullie in het weekend bereikbaar?
  In het weekend en op feestdagen zijn wij gesloten. Je kan wel altijd per mail of sms de geboorte van je kindje doorgeven. Wij gaan er dan op maandagochtend meteen mee aan de slag!
   
 8. Hoe moet ik de laatste gegevens (geboortedatum, gewicht e.d.) doorgeven?
  Je kunt de geboorte per mail en sms doorgeven. Telefonisch doorgeven kan ook, maar dat raden we af. Het geeft teveel kans op spelfouten. Wij bevestigen steeds dat we jullie gegevens ontvangen hebben. Indien jullie onze bevestiging niet ontvangen hebben, gelieve dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact op te nemen.
   
 9. Kunnen wij de kaarten ook bij een drukker bij ons in de buurt laten produceren?
  Helaas is dit niet mogelijk. De kaarten worden alleen gedrukt bij onze vaste drukker omdat wij alleen dan zeker zijn van de goede kwaliteit.
   
 10. Drukken jullie de geboortekaarten ook in andere formaten? 
  Ja. Het aanbod dat jullie op onze site vinden, is slechts een klein deel van wat er allemaal mogelijk is. Neem gerust contact met ons op indien jullie een ander formaat wensen. 
   
 11. Drukken jullie de geboortekaarten ook als drieluik of vierluik? 
  Ja. Neem gerust contact met ons op voor een aangepaste offerte.
   
 12. Hebben de geboortekaarten in het echt exact dezelfde kleuren als op mijn beeldscherm?
  Nee, de kaarten zijn op het beeldscherm iets anders van kleur dan in het echt. Dat komt omdat een beeldscherm met een ander soort kleuren werkt dan een drukpers. 
   
 13. Doen jullie aanpassingen aan de ontwerpen van de geboortekaarten?
  Wil je iets veranderen, weglaten of toevoegen aan een kaartje dan kan dat in de meeste gevallen wel. Mail ons even om te informeren wat de mogelijkheden zijn en of er extra ontwerpkosten bij komen kijken.
© 2012 - 2019 ieniemienie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel